Tryck "Enter" för att gå vidare till kommentarer

Nu är ägg farligt – igen

Kurera.se Isabelle G Hedander, webbredaktör

Först var det farligt, sedan var det inte farligt, sedan var det farligt igen.  Äggens vara eller inte vara som livsmedel har diskuterats i decennier. Anledningen? Jo, huruvida ägget – på grund av sin mängd kolesterol, i främst gulan – är farligt för oss eller inte. Buden har varit olika. De senaste åren har ägg ansetts ofarliga på grund av tesen att kroppen faktiskt förmår kontrollera kolesterolmängden i blodet. Men – nu är de alltså farliga igen, enligt en ny studie presenterad i tidskriften Jama.

Var den första att kommentera

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Read previous post:
”Visselblåsare blir man inte frivilligt”

Sex läkare från Rättsmedicinalverket tilldelas Sjukhusläkarens pris Årets visslare, efter att ha larmat om åldersbedömningar i asylärenden.

Close